کارشناس صنایع غذایی :آزمون آنلاین و صدور مدرک آنی پس از قبولی در آزمون عبارت «صنایع غذایی» مجموعهای از فعالیتهای صنعتی را شامل میشود که در تولید، پخش، تبدیل، تهیه، نگهداری، ترابری، صدور گواهینامه، فرآوری و بستهبندی مواد غذایی فعالیت دارند.
سرفصل آزمون صنایع غذایی:
+تهیه اطلاعات غذایی صحیح برای برچسب های محصولات
+بررسی راه های نگهداری تازه و ایمن مواد غذایی
+یافتن راه های تولید سریع و ارزان مواد غذایی
+ آزمایش سلامت و کیفیت مواد غذایی
+کارکردن روی مواد تشکیل دهنده جدید برای رسیدن به ترکیب غذایی جدید
+ اصلاح مواد غذایی مانند تولید محصولات فاقد چربی
+انجام آزمایشات لازم و تولید نمونه محصولات
+کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی
+ طراحی فرآیند های تولید محصولات غذایی به صورت انبوه
+طراحی دستگاه ها و کارخانجات تولید مواد غذا
نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
علاقه مندان به دوره آموزشی صنایع غذایی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.