- شنایی با تجهیزات و ابزار شیرینی پزی
- آشنایی با مواد اولیه و نکات شیرینی پزی و دسر
- آموزش انواع موس ها و کرم ها
- آموزش نحوه ی کاور کردن
- آموزش چیز کیک ها شامل چیزکیک تیرامیسو ، چیزکیک کاراملی ، چیز کیک شیرعسلی
نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
علاقه مندان به دوره ی آموزشی شیرینی پزی حرفه ای درجه ۲ می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.