کارشناس آشپزی:آزمون آنلاین و صدور مدرک آنی پس از قبولی در آزمون
آشپزی یکی از مباحثی است که همه افراد با توجه به موقعیت و شرایط خود به نحوی با آن سر و کار داشته اند . آشپزی به دو صورت حرفه ای و غیر حرفه ای انجام می شود . آنچه که بسیاری از افراد به صورت نسل به نسل از نیکان خود آموخته اند را آشپزی غیر حرفه ای می نامند و آنچه برخی افراد به واسطه علاقه به هنر آشپزی به واسطه شرکت در دوره های آموزش آشپزی فرامی گیرند را آشپزی حرفه ای می نامند . هنر آشپزی یکی از هنرهای بسیار حائز اهمیت در روند زندگی افراد به شمار می آید زیرا آشپزی علاوه بر بعد هنری با سلامت جسمی افراد ارتباط مستقیم دارد و هر گونه کوتاهی و قصور در روند تهیه و طبخ انواع غذا ها می تواند عواقب ناگوار بسیاری برای سلامت افراد مصرف کننده به دنبال داشته باشد .
سرفصل های آزمون آشپزی:
- تهیه انواع سوپ و آش
- تهیه انواع چلو و پلو
- تهیه انواع خورش
- تهیه انواع غذا های گوشتی
- تهیه برخی غذاهای سنتی
- تهیه برخی غذاهای خمیری، پاستا و سس آن
- تهیه سالاد، اردور، کاناپ و کوتل میگو و پوره
نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی آشپزی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.