تولیدکننده سوسیس و کالباس

۳۰۰,۰۰۰  تومان
تولیدکننده سوسیس و کالباس
زمان: ۰۰:۲۰:۰۰
۲۰ سوال
۰ شرکت کننده
۳۰۰,۰۰۰  تومان

 تولیدکننده سوسیس و کالباس: آزمون آنلاین و صدور مدرک آنی پس از قبولی در آزمون

در تولید سوسیس و کالباس صنعتی از بافت چربی حیوانی به صورت تازه یا منجمد استفاده میکنند. چربی های حیوانی در سرمای بین ۲ تا ۴ درجه سانتی گراد برای ۵ روز به صورت منجمد، و در سرمای منفی ۱۸ درجه سانتی گراد حداکثر تا یک ماه قابل نگهداری هستند. چربی های با نقطه ذوب پایین تر از نظر تکنولوژی مناسب تر هستند، چرا که قابلیت ترکیب …

سرفصل های آزمون تولید کننده سوسیس و کالباس:

  1. آموزش آماده سازی تکه نمایشی گوشت – آپدیت جدید
  2. آموزش آماده سازی مغز پسته
  3. اندازه کاور و قالب ها
    ۴.بلانچ کردن قارچ
    ۵.آموزش پوره کردن یخ

    🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.

    🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!

    🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی تولیدکننده سوسیس و کالباس می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید.

    ✅ در صورتیکه محتوای آموزش جغرافیای ایران کامل این عنوان را نیاز دارید جهت تهیه دوره آموزشی مجازی به سایت ایباما – بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.

    ⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را۲ به پایان برسانید.


سبد خرید
  • سبد خریدتان خالی است.
ورود به سایت