تولیدکننده سوسیس و کالباس: آزمون آنلاین و صدور مدرک آنی پس از قبولی در آزمون
سرفصل های آزمون تولید کننده سوسیس و کالباس:
- آموزش آماده سازی تکه نمایشی گوشت – آپدیت جدید
- آموزش آماده سازی مغز پسته
-
اندازه کاور و قالب ها۴.بلانچ کردن قارچ۵.آموزش پوره کردن یخ
نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
علاقه مندان به دوره آموزشی تولیدکننده سوسیس و کالباس می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
در صورتیکه محتوای آموزش جغرافیای ایران کامل این عنوان را نیاز دارید جهت تهیه دوره آموزشی مجازی به سایت ایباما – بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را۲ به پایان برسانید.