دانستنی های هنری
وجه مشترک هنرهای هفت گانه
- تخیل به عنوان مهمترین عامل در شکل گیری آثار هنری به شمار می رود ، هرچه هنرمند حس تخیل بهتری داشته باشد آثار او در بین سایر هنرمندان شاخص تر می شود.
- احساسات و عواطف هنرمند ، وجه اشتراک آثار هنری در این است که بیشتر این آثار بر اساس عواطف و احساسات هنرمند شکل می گیرد و کمتر تفکر منطقی و عقلانی در پیش زمینه آثار هنری دخالت دارند . این بدین معنی نیست که هنرمند از عقل ، شعور و درک خود در خلق آثار استفاده نمی کند ، به عبارتی یعنی احساسات هنرمند بر جنبه های فکری در ابتدای شکل گیری طرح او برتری می یابد.
- منشوری بودن و چند معنایی بودن آثار هنری ، این بدین معنی است که وقتی هنرمند اثری را خلق می کند هرکس که در مقابل آن قرار می گیرد با توجه به تفکرات و احساسات خود می تواند برداشت متفاوتی از آثار هنری داشته باشد . بدون شک وقتی یک اثر هنری از عواطف و احساسات هنرمند شکل می گیرد نمی تواند معنایی تک بعدی داشته باشد و استنباط از آن متفاوت می شود
سر فصل ها و مهارت های دوره اموزشی دانستنی ها هنری عبارت اند از:
- هنر صدر مسیحیت
- هنر رمانسک یا رومی وار
- هنر گوتیک
- هنر بیزانس
- هنر رنسانس
- هنر مدرن
- معماری جهان
- اولین الگوهای معماری
- باز ساخت زیگورات اور ۲۱۰۰ ق.م
- معماری مصر
- معماری هند
- معماری یونان
- هنر ایران در ادوار کهن تا پیش از ورود آریایی ها
- هنر ایران پس از ورود آریایی ها تا قبل از حمله اعراب مسلمان
- هخامنشیان
- کتیبه های باستانی
- معماری ایران
- تزئینات معماری
- خانه های معروف ایران
- بناهای تاریخی شهر یزد
- کاخ های ایرانی
- باغ های ایرانی
- مروری بر تاریخ موسیقی
🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی دانستنی های هنری می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.