دسر ساز
دسرساز کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسرسازی سنتی برآید و بتواند با استفاده از روشهای صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسرهای سنتی را با کیفیت مطلوب تهیه کند.
سر فصل های دوره دسر ساز عبارت اند از:
- توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب
- کاربرد ابزار و ظروف دسرسازی
- توانایی اندازه گیری مواد اولیه دسر
- توانایی سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزوم
- توانایی تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آن
- توانایی تعیین ابزار کار
🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی دسرساز می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.