شیرینی پزی و کیک پزی
شیرینی به ماده غذایی اطلاق میگردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار میآیند.شیرینی ها انواع گوناگون دارند.در این دوره آموزشی با طیف زیادی از روش های تهیه انواع شیرینی آشنا خواهیم شد .
سر فصل های دوره شیرینی پزی و کیک پزی عبارت اند از:
- آموزش کیک
- آموزش دسر
- آموزش مربا
- آموزش بستنی
- آموزش کیک خانگی
- اسلایس شکلات
- چیز کیک
- رولت
- شیرینی قهوه
- شکلات یخی
- شیرینی لطیفه
- کیک پنیری
- کلوچه
- کیک باقلوا
- کیک زبرا-شیفون-زردآلو-فنجانی-معطر-موج دار-خرمایی و …
🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی شیرینی پزی و کیک پزی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.