مدارهای مخابراتی
مدار مخابراتی (انگلیسی: Telecommunication circuit) میتواند هر رشته، هادی یا هر مجرای دیگری باشد که اطلاعات توسط آن منتقل میشود.
مدار اختصاصی، مدار خصوصی یا خطوط استیجاری، رشته خطی است که تنها به یک کاربرد اختصاص مییابد. در واقع این یک سیگنال آنالوگ بوده و معمولاً در ایستگاههای رادیویی برای کنترل از راه دور واحد یا لینک استودیوی فرستنده مورد استفاده قرار میگیرد. به تدریج خطوط دیجیتال شدند و برای مصارف خصوصی شبکههای رایانهای مورد استفاده قرار گرفتند.
مدار سوئیچ برعکس مدار اختصاصی است. در مدار سوئیچ قابلیت اتصال به مسیرهای متفاوت میسر است. شبکه دیجیتالی خدمات یکپارچه و سرویس سادهٔ قدیمی تلفن نمونههایی از مدار سوئیچاند. در این مدارها امکان برقراری ارتباط با شمارههای دیگر وجود دارد.
در خطوط دیجیتال، میتوان یک مدار مجازی برای اهداف دیگری در حین اشتراک گذاری یک مدار مفرد فیزیکی به وجود آورد.
سرفصل های دوره مدارهای مخابراتی عبارتند از :
- یادآوری مدارهای تشدید و تزویج
- طراحی و تحلیل تقویت کننده های فرکانس رادیویی (RF)
- مدلهای غیرخطی ادوات الکترونیکی در باند RF
- نوسان سازهای سینوسی RF
- مخلوط کننده های RF
- مدولاتورهای AM
- آشکارسازهای AM
- مدولاتورهای FM
- اشکارسازهای FM
- مدولاتورهای I و آشکارسازهای I و Q
🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی مدارهای مخابراتی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.