حقوق بین الملل خصوصی
حقوق بینالملل، شاخهای از علم حقوق است که شامل قواعد حاکم بر آن دسته از روابط افراد، سازمانها و دولتها که دارای حداقل یک عنصر خارجی و بینالمللی باشند. علم حقوق در بنیادیترین تقسیم خود از نظر موضوع، به دو شاخه اصلیِ حقوق عمومی و حقوق خصوصی، تقسیم شده است.
حقوق بینالملل خصوصی علم مطالعه قواعد حقوقی حاکم بر روابط اشخاص حقوق خصوصی در پهنه بینالمللی میپردازد. مقررات حقوق بینالملل خصوصی مشخص می کند که در صورت اختلاف قوانین در نظامهای حقوقی مختلف در یک رابطهٔ بینالمللی کدام قانون بایستی به اجرا گذاشته شود، به همین جهت در کشورهای انگلیسیزبان و پیرو حقوق کامنلا معمولاً از اصطلاح تعارض قوانین در اشاره به این شاخه از حقوق استفاده میشود.تقسیم جغرافیای اشخاص، وضعیت حقوقی بیگانگان و مسئله تعارضها (مانند تعارض قوانین و تعارض دادگاه) سه موضوع اصلی حقوق بینالملل خصوصی است. اصطلاح حقوق بینالملل خصوصی نخستین بار از سوی ژوزف استوری در سال ۱۸۳۴ و سپس توسط دیگر نویسندگان بهکار گرفته شد
سر فصل های دوره آموزشی حقوق بین الملل خصوصی عبارتند از :
- رویه قضایی
- عرف
- آرای علمای حقوق
- عهدنامههای بینالمللی
- رویه قضایی بینالمللی
- عرف بینالمللی
- اصول کلی بینالمللی
- تابعیت
- اقامتگاه
- وضع بیگانگان
- تعارض دادگاهها
نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
علاقه مندان به دوره آموزشی حقوق بین الملل خصوصی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.