میوه کاری
میوهکاری شاخهای از گیاهشناسی است که به مطالعه و کاشت میوه میپردازد. پژوهشهای میوهکاری عمدتاً روی توسعه، کشت، و مطالعات فیزیولوژیکی روی درختان میوه متمرکز است. اهداف اصلاح درختان میوه شامل افزایش کیفیت میوه، تنظیم دوره تولید و کاهش هزینههای تولید است. کسی که با علم میوهکاری در ارتباط است میوهشناس نامیده میشود.
سر فصل ها و مهارت های دوره اموزشی میوه کاری عبارت اند از:
- کلیات در میوه کاری
- احداث و مدیریت باغ
- موروفولوژی گل و میوه
- گلدهی در درختان میوه
- گردهافشانی و تشکیل میوه
- رشد و نمو میوه
- پایههای درختان میوه
- هرس و تنک در درختان میوه
- رکود و سرمازدگی
- نکات مهم میوه کاری در مناطق معتدله
- میوههای ریز
- بررسی میوههای نیمه گرمسیری
- بررسی میوههای گرمسیری
🆗 نمره قبولی در آزمون ۴۵ از ۱۰۰ است و موفق به اخذ مدرک خواهید شد در غیر اینصورت می بایست مجدد اشتراک تهیه نمایید.
🌐 در صورت قبولی در این آزمون میتوانید مدرک بین المللی خود را از آکادمی های خارجی زیر مجموعه بنیاد آموزش مجازی ایرانیان ثبت نام نمایید و دیگر نیازی به آزمون مجدد ندارید!
🆚 علاقه مندان به دوره آموزشی میوه کاری می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید.
✅ در صورتیکه محتوای آموزشی کامل این عنوان را نیاز دارید جهت دوره آموزشی مجازی به سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان مراجعه نمایید.
⚠️ توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.