میوه کاری

میوه‌کاری شاخه‌ای از گیاه‌شناسی است که به مطالعه و کاشت میوه می‌پردازد. پژوهشهای میوه‌کاری عمدتاً روی توسعه، کشت، و مطالعات فیزیولوژیکی روی درختان میوه متمرکز است. اهداف اصلاح درختان میوه شامل افزایش کیفیت میوه، تنظیم دوره تولید و کاهش هزینه‌های تولید است. کسی که با علم میوه‌کاری در ارتباط است میوه‌شناس نامیده می‌شود.

سر فصل ها و مهارت های دوره اموزشی میوه کاری عبارت اند از:

  1. کلیات در میوه کاری
  2. احداث و مدیریت باغ
  3. موروفولوژی گل و میوه
  4. گل‌دهی در درختان میوه
  5. گرده‌افشانی و تشکیل میوه
  6. رشد و نمو میوه
  7. پایه‌های درختان میوه
  8. هرس و تنک در درختان میوه
  9. رکود و سرمازدگی
  10. نکات مهم میوه کاری در مناطق معتدله
  11. میوه‌های ریز
  12. بررسی میوه‌های نیمه گرمسیری
  13. بررسی میوه‌های گرمسیری

* علاقه مندان به دوره آموزشی میوه کاری می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت ۹ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد.

* توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را  به پایان برسانید.


مواد امتحانی

میوه کاری

میوه‌کاری شاخه‌ای از گیاه‌شناسی است که به مطالعه و کاشت میوه می‌پردازد. پژوهشهای میوه‌کاری عمدتاً روی توسعه، کشت، و مطالعات فیزیولوژیکی روی درختان میوه متمرکز است.

خرید اشتراک این آزمون