اصول علم تغذیه
بیماریهای جسمی و روحی، بیمیلی به غذا خوردن را به دنبال دارد؛ حساسیت به بعضی مواد غذایی باعث حذف آنها از رژیم غذایی ما برای همیشه میشود. از سوی دیگر خوردن خیلی زیاد و یا خیلی کم یک سری از مواد غذایی میتواند بیماریهای سخت، چاقی، لاغری، افسردگی و غیره را به دنبال داشته باشد. همهی اینها نشانگر تأثیر تغذیه بر تمام ابعاد جسمی و روحی انسان است.
سرفصل های این دوره عبارتند از :
مبانی روان شناسی
اپیدمیولوژی بیماری ها
بیوشیمی متابولسیم
فیزیولوژی تغذیه
* علاقه مندان به دوره آموزشی اصول علم تغذیه می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت ۹ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد.
* توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.