دسرساز
دسرساز کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسرسازی سنتی برآید و بتواند با استفاده از روشهای صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسرهای سنتی را با کیفیت مطلوب تهیه کند.
سر فصل های این دوره عبارت اند از:
توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب
کاربرد ابزار و ظروف دسرسازی
توانایی اندازه گیری مواد اولیه دسر
توانایی سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزوم
توانایی تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آن
توانایی تعیین ابزار کار
* علاقه مندان به دوره آموزشی دسرساز می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت ۹ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد.
* توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.