شیرینی پزی و کیک پزی

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار می‌آیند.شیرینی ها  انواع گوناگون دارند.در این دوره آموزشی با طیف زیادی از روش های تهیه انواع  شیرینی آشنا خواهیم شد .

سر فصل های این دوره عبارت اند از:

 آموزش کیک

 آموزش دسر

 آموزش مربا

 آموزش بستنی

 آموزش کیک خانگی

 اسلایس شکلات

 چیز کیک

 رولت

 شیرینی قهوه

 شکلات یخی

 شیرینی لطیفه

 کیک پنیری

 کلوچه

 کیک باقلوا

 کیک زبرا-شیفون-زردآلو-فنجانی-معطر-موج دار-خرمایی و …

 

* علاقه مندان به دوره آموزشی کیک پزی و شیرینی پزی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت ۹ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد.

* توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را  به پایان برسانید.


مواد امتحانی

کیک پزی و شیرینی پزی

​​​​​​​پخت شیرینی، کیک و نان در خانه حس و حال خاص خودش را دارد؛ اگر به این کارها علاقه داشته باشید، قطعا احساس خیلی خوبی پیدا می‌کنید و با آماده شدن نتیجه کار این احساس خیلی بهتر هم خواهد شد.

خرید اشتراک این آزمون