فیزیولوژی تغذیه
نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر میباشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.
تغذیه صحیح رشد را میسر میسازد، به تندرستی و طول عمر میانجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری میگردد.
غذای انسان باید شامل پروتئینها، چربیها، کربوهیدراتها، مواد معدنی، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاختههای بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکنند قابل جذب میشوند و برای تأمین نیازهای حیاتی مورد استفاده یاختههای بدن قرار میگیرند.
سر فصل ها و مهارت های دوه اموزشی فیزیولوژی تغذیه عبارت اند از :
شناسایی راه حل های مناسب برای مسائل و مشکلات تغذیه ای فرد و جامعه
مدیریت و رهبری در سطوح سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه
قادر به ترکیب دانش پایه ای از علوم زیستی، علوم اجتماعی و رفتاری در حرفه تغذیه
کسب مهارت های ضروری و موثر برای پژوهش مستقل در حوزه تغذیه
* علاقه مندان به دوره آموزشی فیزیولوژی تغذیه می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت ۲ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت ۹ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد.
* توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را به پایان برسانید.