فیزیولوژی تغذیه

نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح رشد را میسر می‌سازد، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد. غذای انسان باید شامل پروتئین‌ها، چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته‌های بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل می‌کنند قابل جذب می‌شوند و برای تأمین نیازهای حیاتی مورد استفاده یاخته‌های بدن قرار می‌گیرند. سر فصل ها و مهارت های دوه اموزشی فیزیولوژی تغذیه عبارت اند از : شناسایی راه حل هاي مناسب براي مسائل و مشكلات تغذيه اي فرد و جامعه مديريت و رهبري در سطوح سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه قادر به تركيب دانش پايه اي از علوم زيستي، علوم اجتماعي و رفتاري در حرفه تغذيه کسب مهارت هاي ضروري و موثر براي پژوهش مستقل در حوزه تغذيه * علاقه مندان به دوره آموزشی فیزیولوژی تغذیه می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت 9ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد. * توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را  به پایان برسانید.  

مواد امتحانی

فیزیولوژی تغذیه

نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.

خرید اشتراک این آزمون