پرورش قارچ های خوراکی

قارچ‌های خوراکی دارای ساختارهای تولید مثلی (کلاهک) گوشتی مانند و خوراکی  هستند.آن‌ها ممکن است رو یا زیر زمین ظاهر شوند که انواع روی زمین، با دست چیده می‌شوند. قارچ‌های خوراکی شامل گونه‌های قارچی بسیاری می‌شوند که ممکن است به صورت وحشی در طبیعت چیده شده و یا پرورش داده شوند. امروزه پرورش قارچ خوراکی اهمیت بسزایی در کشور ما پیدا کرده است، با بالا رفتن هرروزه قیمت انواع محصولات پروتئینی خانواده گوشتی در کشور و کشف هرروزه مضرات این نوع از مواد باعث باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالم‌تر و با ارزش غذایی بالاتر، همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم گردیده است و جا افتادن هرروزه فرهنگ مصرف باعث ایجاد توجیه اقتصادی ایده آل در تولید قارچ شده است. در پرورش قارچ فروش محصول به نوعی تضمین شده است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد به این دلیل که تولید قارچ در ایران نسبت به کشورهای دیگر در سطحی پایین تر از مصرف قرار دارد که همین امر پرورش قارچ را به شغلی درآمد زا تبدیل نموده است.پرورش قارچ خوراکی با وجود اینکه در داخل کشور از بازار بسیار خوبی برخوردار است از پتانسیل بسیار خوبی در زمینه صادرات نیز برخوردار است .بنیاد آموزش مجازی ایرانیان در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی دوره آموزشی پرورش قارچ های خوراکی را بصورت مجازی تالیف و در اختیار دانش پذیران قرارداده است . سر فصل های این دوره عبارت اند از:

 اصول پرورش قارچ های خوراکی

 پرورش قارچ های صدفی و دکمه ای

 پرورش قارچ های شامپینیون

* علاقه مندان به دوره آموزشی پرورش قارچ خوراکی می توانید منابع را به صورت فصل بندی از وب سایت 2ac.ir خریداری و دانلود نمایید و یا دوره کامل همراه با ارزیابی و گواهینامه معتبر از وب سایت 9ac.ir ثبت نام نمایید تا بسته آموزشی برای شما ارسال گردد. * توجه نمایید از زمان تهیه اشتراک ۶۰ روز مهلت دارید تا آزمون را  به پایان برسانید.

مواد امتحانی

پرورش قارچ خوراکی

آشنایی بشر با قارچ به دوران باستان باز می‌گردد و از آثار به جای مانده در آن زمان می‌توان تشخیص داد که انسان‌هایی که در آن دوران می‌زیسته‌اند به قارچ بعنوان یک شکار می‌نگریسته و به دلیل ارزش غذایی بالا و نقش آن در درمان بیماری‌ها اهمیت خاصی برای آن قائل بوده‌اند.

خرید اشتراک این آزمون